#FromMæxicoToMexico

Vind en tur for 2 til Mexico

ISLA HOLBOX I 7 DAGE

Sponseret af

Del din oplevelse og vind

Mæxico fylder 10 år og i den forbindelse har du muligheden for at vinde en rejse til Isla Holbox, Mexico i 7 dage til en værdi af DKK 15.000,-*

2 simple trin for at deltage:

1. Del din oplevelse fra en af Mæxicos restauranter på Instagram, TikTok eller Facebook med hashtagget “FromMæxicoToMexico”.

2. Tilmeld dig konkurrencen via følgende link.

✈️ 🌴 💃🏻

Konkurrencen løber fra d. 1. februar 2022 til d. 30. november 2022 og vinderen trækkes den 1. december 2022.

*Læs mere om konkurrencevilkår her.

Isla Holbox, Mexico

Isla de Holbox er Mexicos måske bedst bevarede hemmelighed. Den naturfredede ø nord for Yucatánhalvøen er en idyl med hvide, finkornede sandstrande, et turkist hav, gader af sand og hoteller med palmebladstage.

På den 40 km lange ø Isla de Holbox er tempoet roligt, det afslappende turistliv går hånd i hånd med lokalbefolkningens dagligdag. Lange strande og et hyggelig aftenliv ved torvet er også en del af billedet. Trods følelsen af et uberørt paradis, ligger øen kun et par timers kørsel fra Cancun.

Ved de lavvandede strande er der god plads. Vandet er klart, og i vandkanten ligger der masser af muslinger og alger, som er skylltet op på den flere kilometer lange sandstrand. Naturen efterlades uberørt for at beskytte det rige fugleliv på øen. Et bedre sted at slippe væk fra omverden er svært at forestille sig.

Olmeca Blanco Tequila

Fra Mæxico til Mexico er sponsoreret af husets tequila, Olmeca Blanco TequilaOlmeca Blanco bringer det uventede til din fest med en frisk urte- og grøn peberduft med bløde citrusnoter i slutningen.

Hvis du allerede har smagt vores Margaritas, så har du haft fornøjelsen af at nyde denne Tequila fra Jalisco i Mexico. Olmeca findes i Blanco, Reposado og Añejo.

Alle vores lækre drinks med tequila er lavet på denne skønhed.
Prøv vores lækre Margarita, Paloma eller Frozen Strawberry Margarita 🍓 næste gang du besøger Mæxico.