Mæxi-night?

Saml selv tacos og meget mere

Tacos Nørrebro

Catering

Leder du efter mexicansk catering til din næste fest i København? Og har du også altid drømt om at holde en fuld sombrero Mæxi-night hjemme i stuen?

Mæxicansk mad er festlig mad både til hverdag og fest.

Vi har et utal af forskellige muligheder til dit arrangement uanset om du skal holde det ude eller i su casa! Du kan booke mæxicansk mad, drinks og stemning samt vores fantastiske team. Mæxico laver catering for alle – 10, 50, 500 eller meget mere, vi klarer bønnerne, så du kan hygge med gæsterne.

Se vores farvoritter herunder eller skriv til os. Ligegyldigt hvilken løsning du leder efter så finder vi en der passer perfekt til dig!

 
 
 
 

FORTÆL OS DINE DYBESTE ØNSKER OG VI VENDER TILBAGE INDENFOR 24 TIMER

DET MED SMÅT

Hvordan bestiller jeg?

Udfyld kontaktformularen ovenover og du vil modtage forslag fra os.
Når du har placeret din ordre, modtager du en bekræftelse på e-mail samt en opringning fra vores en af vores catering ansvarlige. Har du yderligere spørgsmål eller søger du noget specielt kan du ringe til os på 35 86 16 16 eller skrive til catering@maexico.com.

​Hvad gør jeg, hvis gæstelisten ændrer sig?

Bliver I flere eller færre, kan du ændre i din bestilling helt frem til to dage før arrangmentet. Det gælder også, hvis festen helt skal aflyses. Vores råvarer er friske og har kort holdbarhed, så der er ingen fortrydelsesret, når maden først er leveret eller afhentet.

Hvordan betaler jeg?

Vi sender en faktura med det samme efter den afgivne ordre, og betalingsfristen er derefter 48 timer inden arrangementet.

Hvor står det med småt?

Vi gør en dyd ud af at afstemme dine og vores forventninger til dagen og skriver ikke noget med småt i vores kontrakter. Vi tager ansvaret for alt, hvad der ligger i vores hænder, men sker der noget uventet uden for vores rimelige kontrol, så gælder force majeure, og ansvaret er ikke længere vores.

Hvad nu, hvis jeg bliver skuffet?

Vi gør altid vores yderste for, at du og dine gæster får et bryllup, en barnedåb eller en reception, der er helt, som I drømte om. Hvis noget ikke er, som du havde regnet med, vil vi gerne høre fra dig med det samme, så vi kan rette op på fejlen, før det er for sent.

Catering Mæxico