Chicken Al Pastor Bowl

Chicken Al Pastor
& Pineapple Pico de Gallo

Nyd smagen af Mæxicos tidsbegrænsede ret: Kylling Al Pastor med Ananas Pico de Gallo. Tilgængelig nu på Mæxicos restauranter, ved takeaway og levering.

Smag den direkte fra grillen – book bord

Eller bestil den via vores app og få den leveret i dag.

     

Tacos, Burrito og Bowl

Er du klar til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige? Med vores nye Chicken Al Pastor, har vi kombineret traditionelle smagsnoter med et frisk pift for at give dig en ret, der smager som en bid af Mæxico.

Tacos: Forestil dig kylling, der har suget al godhed fra vores særlige Al Pastor-marinade, og derefter er grillet til perfektion. Lyder det godt? Vent, der er mere! En skøn avocadosalsa og frisk Pineapple Pico de Gallo fuldender billedet.

Burritos og Bowls: Hvis du er mere til en fyldig burrito eller en skål fuld af godhed, så fortvivl ikke. Du kan også opleve Chicken Al Pastor som Burritos og Bowls.

Pineapple Pico de Gallo: Denne friske salsa bliver tilberedt dagligt med de friskeste ingredienser. En skøn måde at supplere den krydrede kylling på.

Chicken Al Pastor: Kyllingen er marineret i tørrede chillier, achiote og grillet, så du får den lækreste dybe smag.

Tacos: Få to lækre tacos for kun 69 kr.
Burrito og Skål: For kun 119 kr. kan du gøre måltidet komplet. Vi tilbyder også særlige burrito- og Bowl-menuer til 159 kr. og 169 kr.

Chicken Al Pastor Tacos med Pineapple Pico de Gallo