Taco Table

Samle selv tacos 

 

a.

1. Marinerede østershatte (VG)
2. Krydret blomkål (VG)
3. Chipotle kylling

4. Braised pork
5. Koriander ris (VG) (OBS! Er IKKE inkl. hvis du vælger varm selv løsningen!)
6. Pinto bønner (VG)

7. Rejer*

Tag låget af foliebakkerne og opvarm i en forvarmet ovn ved 180 grader i 15 min. eller indtil varmt. (Husk at alle elementer der skal opvarmes skal opnå en temp. på min. 75 grader inden servering)

*Det bedste resultat opnåes ved at fritere rejerne i smagsneutral olie indtil de er gyldenbrune. Alternativ 1: Rejerne kan steges på en pande ved medium varme. Der skal være godt med smagneutral olie. Husk og vend dem så de bliver tilberedt på alle sider. Alternativ 2: Vend rejerne i smagsneutral olie så de er helt dækket til og tilbered derefter i ovnen ved min. 200 grader i 15 min.

B.

9. Roasted salsa (VG)
10. Guacamole (VG)
11. Syltede rødløg (VG)
12. Crema (V)
13. Koriander (VG)
14. Lime (VG)

15. Kål (VG)
16. Burnt habanero hot sauce (VG)

Pak de kolde elementer op og anret i skåle – placer på bord

C.

8. Majs tortillas (VG)

Majs tortillas kan varmes på to måder:

Måde 1: Opvarm en pande til medium varme, tilsæt lidt stegeolie og vend tortillas 1 min på hver side, tag af panden og hold varme i et viskestykke.

Måde 2: Fordel tortillas i mindre portioner og pak dem ind i alufolie. Opvarm i en forvarmet ovn ved 180 grader i cirka 10 min. Hold øje undervejs! Hold varme i et viskestykke.

Placer de varme elementer i foliebakker eller egne skåle så de holder på varmen på bord. 

Placer tacos på bordet, evt. stadigvæk i viskestykke eller folie så de holder på varmen.

Du er nu klar til at sammensætte dine tacos ved middagsbordet. Vi anbefaler at man ikke bruger mere end 4 elementer på hver taco for at smagene ikke forvirrer. En lækker kombi er fx.: guacamole, pork og syltede rødløg. Husk ikke at fylde din taco mere op end at du kan få tortillaen til at nå samme over fyldet. Velbekomme!

Prøv også vores almindelige Taco Table som takeaway og nyd endnu flere lækre tacos. Er du i stedet klar på en madlavningsaften derhjemme, kan vi anbefale en lækker Ceviche.

VG = Vegansk, V = Vegetarisk

Allergier? Se venligst vores allergene ark i bunden af siden her!